Informacije o hotelima | Miross

Informacije o hotelima

Hotel Metropol Palace (mesto održavanja Kongresa)

Doživite magične trenutke i istražite Beograd, jedan od najživljih gradova Evrope, iz izrazito kosmopolitskog hotela „Metropol Palace“. Prvobitno zamišljen kao mesto održavanja globalne konferencije 1961. godine, ovaj hotel danas spaja međunarodni arhitektonski stil i stil u uređenju enterijera tadašnjeg doba sa savremenim luksuzom.

Jednokrevetna soba na bazi noćenja sa doručkom 125 eur.

Hotel Park*** (800m od mesta održavanja)

Hotel Park nalazi se u samom centru grada na uglu najlepših beogradskih ulica Njegoševe i Svetozara Markovića. Svojom atraktivnom lokacijom i odličnom pozicijom, okružen zelenilom i izolovan od buke omogućuje sve ono što nudi jedan pravi park – odmor, mir i relaksaciju. Renoviran 2012, s ponosom ističe svoje tri zvezdice po internacionalnim standardima i odličan kvalitet svakog segmenta usluge.

Jednokrevetna soba na bazi noćenja sa doručkom 50 EUR.

Hotel Palace****

Palace Hotel Beograd nalazi se u samom srcu Beograda, u neposrednoj blizini glavne pešacke zone Knez Mihailove ulice. Ima veoma pogodnu lokaciju u mirnom delu grada blizu istorijskih i kulturnih znamenitosti, gradskih I državnih institucija, muzeja, pozorišta, bioskopa, brojnih tržnih centara kao I Skadarlije – stare boemske četvrti. Namenjen je za odmor kako poslovnim ljudima tako I onima koji putuju iz uživanja.

Jednokrevetna soba na bazi noćenja sa doručkom 50 EUR.

Hotel Holiday Inn Express

Na savršenoj lokaciji u blizini istorijskog jezgra grada: Kalemegdanski park, Beogradska tvrđava, boemska četvrt Skadarlija i Hram Svetog Save. Ovaj predivan i moderan hotel ima 123 udobne sobe uređene sa stilom. Gostima je na raspolaganju besplatan pristup bežičnom internetu i besplatni međunarodni pozivi prema fiksnim mrežama. Sve sobe imaju klima uređaj i TV sa ravnim ekranom sa stranim kanalima, kao i Air Play, poslužavnik sa čajevima i kafom i lični sef. Pored toga što je savršen za poslovna putovanja uz besplatan Wi-Fi, ovaj hotel je i odličan izbor za porodična putovanja sa sobama za 2-4 osobe.

Jednokrevetna soba na bazi noćenja sa doručkom 76 EUR.

Napomena: Cene ukljucuju PDV i dorucak. Cena ne ukljucuje boravisnu taksu i osiguranje od 1,5 € po osobi/noci. Za naplatu karticama dodaje se provizija od 2,5%.