Miross Live platforma

08.06.2020.

Tokom prethodna 3 meseca, intenzivnim radom, Miross je razvio platformu za realizaciju online događaja koja podržava od 10 do nekoliko hiljada učesnika istovremeno.

Miross Live platforma

Miross Live platforma podržava sve moderne Internet preglednike (Edge, Chrome, Firefox, Safari) na svim glavnim operativnim sistemima računara, tablet računara i mobilnih telefona. Platforma ne zahteva nikakve posebne instalacije niti podešavanja i u potpunosti je HTML5 kompatibilna.

Platforma omogućava "live stream", video na zahtev, kao i hibridni pristup održavanja online događaja, gde se uživo emituje snimak predavanja, dok predavač istovremeno može da odgovara na pitanja publike putem "live chat"-a.

Tokom septembra, oktobra i novembra, Miross Live će zasijati pred više hiljada učesnika na (za sada) 2 online konferencije sa 1.000 i više učesnika i nekoliko manjih webinara.

Miross Live je u ponudi svima koji imaju potrebu za održavanje online webinara za broj učesnika u rasponu od nekoliko desetina do nekoliko hiljada, u praktično neograničenom broj virtuelnih soba

Ostale novosti

31.05.2023.

Miross preporučena agencija HORES-a!

Čast nam je da budemo preporučena agencija vodećeg udruženja hotelsko-ugostiteljske privrede HORES.

25.05.2023.

Net 0 Carbon Events

Ponosno podržavamo ovu plemenitu inicijativu!

27.04.2023.

Lufthansa Top Performer 2022

Miross ponovo dobitnik prestižne nagrade Lufthanse

18.04.2023.

Nova nagrada za našu Mirjanu i Miross

Ponovo medju najuticajnijim agencijama u Evropi!