Miross Live platforma

08.06.2020.

Tokom prethodna 3 meseca, intenzivnim radom, Miross je razvio platformu za realizaciju online događaja koja podržava od 10 do nekoliko hiljada učesnika istovremeno.

Miross Live platforma

Miross Live platforma podržava sve moderne Internet preglednike (Edge, Chrome, Firefox, Safari) na svim glavnim operativnim sistemima računara, tablet računara i mobilnih telefona. Platforma ne zahteva nikakve posebne instalacije niti podešavanja i u potpunosti je HTML5 kompatibilna.

Platforma omogućava "live stream", video na zahtev, kao i hibridni pristup održavanja online događaja, gde se uživo emituje snimak predavanja, dok predavač istovremeno može da odgovara na pitanja publike putem "live chat"-a.

Tokom septembra, oktobra i novembra, Miross Live će zasijati pred više hiljada učesnika na (za sada) 2 online konferencije sa 1.000 i više učesnika i nekoliko manjih webinara.

Miross Live je u ponudi svima koji imaju potrebu za održavanje online webinara za broj učesnika u rasponu od nekoliko desetina do nekoliko hiljada, u praktično neograničenom broj virtuelnih soba

Ostale novosti

29.07.2020.

Miross u top 50 najboljih organizatora događaja na...

Ono što je Oskar u filmskoj industriji, Emi za televiziju, to je Eventex za događaje.

08.07.2020.

KUDO, vodeća online multijezička platforma dostupn...

Organizujte sastanke globalno, na vašem jeziku. KUDO omogućava simultani prevod sastanaka i konferencija, tako da svako može da priča svojim maternjim...

07.07.2020.

Miross među globalnim liderima na ICCA AMP konfere...

Kao dugogodišnji član ICCA organizacije, učestvovali smo na najprestižnijem svetskom ICCA događaju, koji je po prvi put održan virtuelno.

19.04.2020.

Srećan Uskrs!

Svim pravoslavnim vernicima Miross želi srećan Usrks i lepe praznike.