Naši alati za vaše online događaje

Za organizaciju novih i inovativnih online događaja, video sastanaka, konvencija, radionica i seminara, Miross je vaša jedina destinacija.

U skladu sa potrebama vaše organizacije, biramo prave alate i pružamo kompletnu logističku i tehnološku podršku za organizaciju i realizaciju online događaja. Uz našu pomoć, u mogućnosti ste da doprete do većeg, globalnog auditorijuma uz najviše stope angažovanja publike, kroz naše online alate koji su vam na raspolaganju.

Priznata, prepoznata i najčešće korišćena platforma od strane međunarodnih organizacija zbog izuzetno lakog i intuitivnog interfejsa za korišćenje, zatim garancije sigurnosti kroz implementaciju sofisticiranih sigurnosnih sertifikata poslednje generacije iz oblasti zaštite podataka, a naročito zbog podrške za praktično neograničen broj jezika za simultani prevod.

Miross organizacije sastanaka putem KUDO platforme vrši sa ovlašćenim predstavnikom KUDO za Srbiju, uz podršku verifikovanog KUDO studija u Beogradu. Zahvaljujući tome, vaše događaje možemo simultano prevoditi na više od 45 svetskih jezika. Platforma je pogodna za virtuelne sastanke i događaje manje ili srednje veličine (od 2 do 200 učesnika).

Najšire korišćena platforma, popularna, pre svega, zbog ekonomičnosti ali i fleksibilnosti i kratkom vremenu potrebnom za njenu implementaciju. Preporučena za organizaciju sastanaka, seminara, konferencija uz mogućnost podela učesnika u grupe.

Platforma podržava održavanje manjih, kao i većih virtuelnih sastanaka i događaja sa i do 1.000 učesnika istovremeno uz mogućnost simultanog prevoda na jedan od devet trenutno podržanih jezika.

U skladu sa specifičnim zahtevima i potrebama svojih klijenata, Miross je tokom poslednjih par godina razvio "Miross Live" platformu za održavanje online događaja (konferencija, kongresa i webinara). Platforma je svojevrsna, ekonomična, alternativa događajima uživo. Uz usluge IT podrške za izradu Internet prezentacije sa online registracijom i naplatom i uz integraciju Miross Live platforme, nudimo kompletnu, zaokruženu podršku za realizaciju online događaja.

Platforma je usklađena sa svim zahtevima i standardima zaštite podataka kao i svim zahtevima i standardima beskontaktne naplate. Omogućava "live stream", video na zahtev, kao i hibridni pristup održavanja online događaja, gde se uživo emituje snimak predavanja, dok predavač istovremeno može da odgovara na pitanja publike putem "live chat"-a.

Kao deo EventArchitect grupe, svojim klijentima nudimo mogućnost upotrebe "Vexpo" platforme za održavanje virtuelnih događaja, seminara, konferencija, kongresa i izložbi. Platforma omogućava izlagačima, predavačima i posetiocima učešće na virtuelnim, 3D interaktivnim događajima od par desetina pa i do više hiljada posetilaca. U ovom virtuelnom svetu, izlagači, posetioci i predavači putem svojih digitalnih avatara u realnom vremenu međusobno komuniciraju, edukuju se, trguju, ostvaruju nove kontakte, informišu.

Platforma je podržana na svim operativnim sistemima računara i mobilnih uređaja i na svim vodećim Internet preglednicima.

Osim prethodno navedenih alata, rapolažemo i sa GoToMeeting, Webex, Bluejeans, Teams – široko rasprostranjenim Internet platformama za interne sastanke, konferencije, seminare sa i do 300 učesnika istovremeno.

Lake za korišćenje, bez potrebe instalacije aplikacija na računaru. Preporučene za manje timske sastanke bez simultanog prevođenja i podela po grupama.

Studio KUDO

Na Novom Beogradu nalazi se naš oficijelni KUDO prevodilački studio, urađen po svim najmodernijim tehničkim standardima za brz i kvalitetan simultani prevod. Vrhunska oprema, veliki broj prevodilačkih kabina (8, sa mogućnošću proširenja na čak 12), najbolja zvučna izolacija omogućiće realizaciju vaših događaja na najvišem nivou.

Dva studija sa chroma key ("zeleni ekran") omogućavaju snimanje i/ili prenos uživo vaših kongresa, konferencija, seminara i ostalih događaja za do 3 govornika istovremeno.

Studio je organizovan u skladu sa svim epidemiološkim merama, kao i uređajima za korekciju kvaliteta vazduha, bez upotrebe centralnih klima uređaja.

Studio MIROSS

U našim prostorijama nalazi se najmoderniji studio sa chroma key ("zeleni ekran") i 2 prevodilačke kabine sa mogućnošću proširenja na čak 6 i kapacitetom za do 3 govornika istovremeno. Organizacija studija u skladu sa svim epidemiološkim merama, kao i uređajima za korekciju kvaliteta vazduha, bez upotrebe centralnih klima uređaja se podrazumeva.

Studio MONA

Virtuelni kongresni centar u saradnji sa hotelom Mona Plaza, sa chroma key ("zeleni ekran") i 4 prevodilačke kabine sa mogućnošću povezivanja sa dva gore navedena studija omogućava nam rad sa 20 odvojenih prevodilačkih kabina i 20 jezičkih kombinacija. Za ostale veće događaje se sve može dodatno kombinovati sa ostalih 12 konferencijskih sala koje poseduje hotel Mona.

Uz našu logističku pomoć i naše alate, već danas možete organizovati vaš virtuelni događaj koji će potpunosti, bez gubitka kvaliteta u interakciji i komunikaciji učesnika, zameniti sastanak uživo, štedeći vreme i čuvajući zdravlje.

Angažujte nas