Potvrđen kvalitet: Miross dobio standard 9001

05.05.2015.

Miross je dobio sertifikat ISOQAR-a za menadžment u organizaciji događaja, poslovnih putovanja i specijalnih aranžmana.

Potvrđen kvalitet: Miross dobio standard 9001

Sa ponosom obaveštavamo naše poštovane klijente i posetioce Internet prezentacije da je agencija Miross dobila sertifikat ISOQAR-a za menadžment u organizaciji događaja, poslovnih putovanja i specijalnih aranžmana na zahtev klijenta.

ISOQAR je akreditovano sertifikaciono telo ovlašćeno da sprovodi ocenjivanje kompanija i da izdaje sertifikate za niz menadžment sistema. Agencija Miross ispunila je uslove za dobijanje ISO 9001:2008, međunarodnog standarda koji sadrži zahteve za sistem upravljanja kvalitetom koje određena poslovna organizacija mora ispuniti da bi uskladila svoje poslovanje sa međunarodno priznatim normama.

Svrha implementacije ovog standarda je povećanje efikasnosti organizacije kroz primenu procesnog pristupa. No, osim doprinosa rastu efikasnosti, ISO 9001 pomaže kompanijama i da steknu poverenje klijenata, da unaprede ili održe kvalitet svojih proizvoda i usluga, da se šire na nova tržišta i da se nadmeću na velikim tenderima.

Agencija Miross se ovim putem zahvaljuje klijentima koji su sve vreme bili uz nas, ukazujući nam poverenje i pomažući da konstantno unapređujemo svoj rad. Takođe, želimo da istaknemo da je za ostvarivanje rezultata kojima smo se kvalifikovali za pomenuti međunarodni standard zaslužan ceo naš kolektiv - svi zaposleni koji već godinama rade u najboljem interesu kompanije i njenih klijenata. Nadamo se da ćemo i u narednim godinama opravdavati sve dosadašnje potvrde našeg kvaliteta, kao i da ćemo zaraditi nove.

Ostale novosti

08.09.2020.

ICCA Razgovori Centralne Evrope: Virtuelni sastana...

Nakon 3 uspešna CEC virtuelna sastanka, 4. po redu će se održati u utorak, 10. septembra 2020. u 15.00 do 16.10 CET

29.07.2020.

Miross u top 50 najboljih organizatora događaja na...

Ono što je Oskar u filmskoj industriji, Emi za televiziju, to je Eventex za događaje.

08.07.2020.

KUDO, vodeća online multijezička platforma dostupn...

Organizujte sastanke globalno, na vašem jeziku. KUDO omogućava simultani prevod sastanaka i konferencija, tako da svako može da priča svojim maternjim...

07.07.2020.

Miross među globalnim liderima na ICCA AMP konfere...

Kao dugogodišnji član ICCA organizacije, učestvovali smo na najprestižnijem svetskom ICCA događaju, koji je po prvi put održan virtuelno.